Снимка Булфото, архивМлада жена преживя най-тъжния ден в живота си. Вчера сутринта

...
Снимка Булфото, архивМлада жена преживя най-тъжния ден в живота си. Вчера сутринта
Коментари Харесай

Младата майка Пенка Желязкова откри безжизненото си бебе в село Равнец

Снимка Булфото, списък

Млада жена преживя най-тъжния ден в живота си. Вчера сутринта тя е разкрила безжизненото телце на двумесечното си бебче в бургаското село Равнец.

Новината съобщи Флагман.бг.

Пенка Желязкова – дъщерята на санитарката от бургаска болница, която твърдеше, че е изгонена от селото и е спала под Моста, дала живот на момиченцето си през декември. Бебчето се родило с затруднения, безусловно го извадили от майката полузадушено. Наложило се да бъде реанимирано и сложено на уред.

За страдание дребната получила и мозъчно увреждане, описаха пред Флагман.бг осведомени с тежката орис на новороденото.

Бебето било изписано от болничното заведение в края на януари и Пенка го взела в дома си в Равнец. Вчера сутринта тя го разкрила безжизнено и незабавно подала сигнал на тел. 112. На място дошъл екип незабавни медици, които единствено установили гибелта на пеленачето. Извикана е и полиция, по случая се води следствие под наблюдението на прокурор. По първични данни, с които Флагман.бг разполага, няма следи от принуждение по тялото на бебчето. Направена му е аутопсия и това е доказано.

Пенка Желязкова стана известна още по Коледа през 2018 година, когато голям пожар в жилището й в бургаския ж. к. „ Меден рудник “ едвам не лиши живота на двете й деца и брат й  В края на 2020 година пък Пенка и майка й спретнаха медиен скандал, след който санитарката Йорданка получи общинско жилище, което населява и все още

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР